MÜÜDUD! Amii Stewart - Amii Stewart

Läbi müüdud
Läbi müüdud
LABEL: Atlantic

A1 Knock On Wood 6:13
A2 You Really Touched My Heart 4:29
A3 Light My Fire / 137 Disco Heaven 8:26
B1 Bring It On Back To Me 3:56
B2 Closest Thing To Heaven 3:44
B3 Am I Losing You 3:20
B4 Get Your Love Back 3:56
B5 Only A Child In Your Eyes 3:07